Vær Med

Hvordan bliver man spejder?

Du er velkommen til at prøve om du vil være spejder. Kom til spejdermøde de næste 3-4 mandage og opleve det at være spejder, inden du melder dig ind i spejderkredsen. I vores kreds kan man starte til spejder når man er 6 år. Når du vælger, at du vil være spejder får du materialer, af føreren, der skal udfyldes.

Er man ikke helt i spejderalderen, og vil man gerne have sin familie med, kan man prøve med FamilieSpejd hvor man sammen med familien kan lave spejder ting. FamilieSpejd går helt ned til 3 års alderen, og aktiviteterne udarbejdes af fører med mere end 50 års spejdererfaring. HUSK at tilmelde jer til dette.

Ønsker man flere oplysninger, eller komme på mail-listen til FamilieSpejd, kan man udfylde formularen her.

Optagelse af nye spejdere.

Vi har optagelse af nye spejdere den 1. onsdag i måneden. Ved optagelsen får du udleveret et spejdertørklæde. Tørklædet er til låns og skal afleveres igen ved evt. udmeldelse.
For at blive optaget skal man holde et løfte:
Klynge/Flok løftet:
Jeg lover at være en god kammerat
Trop/Gruppe løftet:
Jeg lover at gøre mit bedste at holde spejderloven.

Knive og Dolke:

Brug af knive eller dolke er i dag underlagt våbenloven. Som spejder har vi ret til at bære og bruge en dolk, når det sker i spejdersammenhænge og man tydeligt viser at man er spejder.
I vores spejderkreds har vi vedtaget, at man først må bære dolk når man er blevet TROPSPEJDER og har lært at bruge dolken rigtigt.

Enheder

FamilieSpejd

Er for børn fra 3—? års alderen, der deltager sammen med mindst én af deres forældre/bedsteforældre el. andre voksne – eventuelle søskende er selvfølgelig også velkomne.
FamilieSpejd er for dem/familier, der har lyst til at være med i et uforpligtende fællesskab og samtidig opleve spejderlivets værdier – herunder møde det kristne evangelium.

Flokken

Fra 6 år kan du komme med i flokken.
Vi er udenfor, og vi bruger vores hænder og vores fantasi.

Trop/Gruppe

For de større og største
Vi arbejder med rafter og bygger ting med dem. Vi udvikler os fysisk og intellektuelt.

Førene

FamilieSpejd: Esther og Frank

Flokken/Troppen: Ditte, Sixten, Christina og Jakob