Vær Med

Hvordan bliver man spejder?

Du er velkommen til at prøve om du vil være spejder. Kom til spejdermøde de næste 3-4 mandage og opleve det at være spejder, inden du melder dig ind i spejderkredsen. Når du vælger, at du vil være spejder får du materialer, af føreren, der skal udfyldes.

Optagelse af nye spejdere.

Vi har optagelse af nye spejdere den 1. onsdag i måneden. Ved optagelsen får du udleveret et spejdertørklæde. Tørklædet er til låns og skal afleveres igen ved evt. udmeldelse.
For at blive optaget skal man holde et løfte:
Klynge/Flok løftet:
Jeg lover at være en god kammerat
Trop/Gruppe løftet:
Jeg lover at gøre mit bedste at holde spejderloven.

Knive og Dolke:

Brug af knive eller dolke er i dag underlagt våbenloven. Som spejder har vi ret til at bære og bruge en dolk, når det sker i spejdersammenhænge og man tydeligt viser at man er spejder.
I vores spejderkreds har vi vedtaget, at man først må bære dolk når man er blevet TROPSPEJDER og har lært at bruge dolken rigtigt.

Enheder

FamilieSpejd

Er for børn fra 3—? års alderen, der deltager sammen med mindst én af deres forældre/bedsteforældre el. andre voksne – eventuelle søskende er selvfølgelig også velkomne.
FamilieSpejd er for dem/familier, der har lyst til at være med i et uforpligtende fællesskab og samtidig opleve spejderlivets værdier – herunder møde det kristne evangelium.

Flokken

For de store
Vi arbejder med mærkebogen, og har det sjovt med det

Trop/Gruppe

For de større og største
Vi arbejder med rafter og bygger ting med dem. Vi udvikler os fysisk og intellektuelt.